Origineel-cadeau.be Originele cadeautips voor elke gelegenheid

Een verrassing voor in de keuken

Je hoeft heus niet altijd uit te pakken met een boeketje bloemen of een fles wijn. Durf gerust eens voor wat anders te gaan! Denk bijvoorbeeld even na over de favoriete hobby's van je vrienden en baseer je daarop om een leuk geschenkje te vinden. Wij zetten alvast enkele tips op een rij om een keukenprins of - prinses mee te verrassen.

Charles Viancin

Ken jij de silicone accessoires van Charles Viancin? Ze zijn ideaal als alternatief voor gewone vershoudfolie. Het is een milieuvriendelijk alternatief aangezien je ze gewoon in de vaatwas kan wassen en kan hergebruiken. Bovendien zijn ze ook hitte-en koeltebestendig. Je kan ze dus als deksel gebruiken wanneer je iets opwarmt op het vuur, in de microgolf of in de oven, maar je kan ze ook gebruiken om iets vers te houden in de koelkast.


Design koffiekoppen Blomus

De koffiekoppen van Blomus zijn voorzien van een dubbele wand. Dat heeft niet alleen als voordeel dat de inhoud geïsoleerd wordt en dus warm blijft, maar het zorgt er ook voor dat je zelf je handen niet kan verbranden aan je hete koffiekop. Bovendien ziet het er natuurlijk ook erg mooi uit. Creatieve keukenchefs kunnen deze glazen dan ook gebruiken om bijvoorbeeld hun hapjes in te presenteren.


Servies Pascale Naessens

Deze Belgische chef staat vooral bekend om haar natuurlijke, pure gerechten. En dat laat zich ook zien in haar serviesgoed! Er wordt steeds gekozen voor natuurlijke kleuren en voor keramiek met organische vormen. Dit serviesgoed is dan ook ideaal om de feesttafel een warme en uitnodigende uitstraling te geven. Erg mooi als ideetje voor een housewarming!De leukste telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy S7

In het eerste kwartaal van dit jaar is de Galaxy S7 verschenen. Het moet voor Samsung het vlaggenschip van 2016 worden. Met de Samsung Galaxy S6 als voorganger wordt de lat voor de S7 hoog gelegd. Maar de specificaties liegen er niet om. Met onder andere een 5,1 inch scherm, een 12 megapixel camera achter en 5 megapixel camera voor heeft de S7 zeker de potentie om Samsungs nieuwe vlaggenschip te worden.

De Samsung Galaxy S7 is beschikbaar in de kleuren zwart, wit, zilver, goud en roze. Net als bij zijn voorganger brengt Samsung twee varianten van dit toestel op de markt: de S7 en S7 Edge. Het voornaamste verschil tussen de twee versies is de grote van het scherm. De Samsung Galaxy S7 heeft een 5,1 inch scherm tegenover een 5,5 inch scherm van de Galaxy S7 Edge. Daarnaast is de accu van het laatstgenoemde scherm groter. Maar dat is natuurlijk logisch met het grotere scherm dat meer energie verbruikt.

Het verschil tussen de S6-serie en de S7-serie is terug te vinden in de betere specificaties van S7 ten opzichte van de S6. Andere punten die verbeterd zijn, zijn de camera en het ontwerp. Als je de Samsung Galaxy S7 hebt aangeschaft of van plan bent dat te doen dan wil je natuurlijk voorkomen dat er krassen of butsen op komen. Tegelijkertijd wil je je smartphone onbezorgd kunnen gebruiken terwijl je hem overal mee naartoe neemt. Een telefoonhoesje kan dan uitkomt bieden. Het geeft de Samsung Galaxy S7 of S7 Edge de bescherming die het mooie toestel verdient en met de verschillende modellen telefoonhoesjes die voor de S7 op de markt zijn doet het niets af aan het strakke ontwerp. Bijkomend voordeel van het brede aanbod smartphonehoesjes is dat je een model kan kiezen dat jij mooi vindt en dat helemaal aansluit op jouw persoonlijke stijl.

Je kunt kiezen voor een booktype telefoonhoesje. Dit is een soort hoesje dat als het ware als een boek om je telefoon zit, vandaar ook de naam. Met dit hoesje geniet zowel de voor- als achterkant van je Galaxy S7 of S7 Edge bescherming. Een andere optie is een zogenoemd flapover hoesje. Dit hoesje heeft eigenlijk dezelfde werking als het booktype telefoonhoesje alleen vouw je de ‘flap’ die het scherm beschermt niet vanaf de zijkant over het scherm maar vanaf de onderkant. Maar er is meer te kiezen. Zo is er de hardcase smartphone cover. Dit telefoonhoesje klik je op de achterkant van de Samsung Galaxy S7 of S7 Edge en doordat er opstaande randjes aan de voorkant net over het scherm vallen, voorkomt het een barst in het scherm als je telefoon valt. Een nadeel van dit type telefoonhoesje is dat het krassen op je scherm niet voorkomt.

Op zoek naar een telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy S7 of de Samsung Galaxy S7 Edge. Op hoesjescases.nl vind je een breed aanbod smartphonehoesjes voor dit toestel. Bestel je voor 17.00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd en je betaalt geen verzendkosten.


Copyright © origineel-cadeau.be | Home